Vrijdag 4 september tekenden de Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountantskantoren (Novak) en SubsidyCloud een samenwerkingsovereenkomst. Deze samenwerking kwam tot stand op initiatief van Zesters Smart Business Consultants. Voor Novak een versterking in de dienstverlening naar haar leden toe en voor SubsidyCloud een platform om de zichtbaarheid te vergroten.

Accountants krijgen regelmatig de vraag van hun cliënten oversubsidieaanvragen. Niet iedere accountant is op de hoogte van de vele verschillende subsidiemogelijkheden. SubsidyCloud biedt een platform waarop men de verschillende subsidies kan terugvinden en aanvragen. SubsidyCloud beschikt over ervaren consultants die kantoren helpen met het ontdekken en het succesvol aanvragen van de subsidiemogelijkheden. Het succespercentage bedraagt maar liefst 81%.

Uniek voor Novak-leden is dat zij de beschikking hebben tot een eigen omgeving, waarin alle aanvragen zijn terug te vinden. In de aankomende periode zullen beide partijen nieuwe activiteiten in gaan zetten zoals Webinars om zo de mkbaccountant op een nieuw gebied te kunnen versterken in hun positie.

Guus Ham, directeur Novak, is blij met de samenwerking met SubsidyCloud. “Door middel van de samenwerking met SubsidyCloud stellen wij mkbaccountants in staat om invulling te geven aan de adviesbehoefte van mkbondernemers”.

“Ik ben enorm trots op de ontwikkeling van SubsidyCloud om het subsidielandschap transparanter en toegankelijker te maken! De samenwerking met Novak zorgt ervoor dat meer dan 800 accountants en hun klanten ook de informatie uit SubsidyCloud kunnen gebruiken, direct weten welke subsidies voor hen geschikt zijn en ook nog de aanvraag kunnen uitbesteden aan de beste specialist. Wij danken Novak voor het vertrouwen en ook Zesters, die ons bij elkaar heeft gebracht. ” Aldus Willem Maas Co-founder SubsidyCloud.

Over Novak
Stichting Novak is de serviceorganisatie die producten en diensten aan het mkbaccountantskantoor aanbiedt. De service- en de belangenorganisatie worden dagelijks ondersteund door de bureaumedewerkers van Novak.

Over SubsidyCloud
SubsidyCloud helpt startups om financiële groei te realiseren door subsidieadvies te geven, aanvragen te schrijven en inzicht te geven in alle
subsidiemogelijkheden. SubsidyCloud heeft ervaren consultants in dienst die organisaties kunnen helpen met het ontdekken van hun subsidiepotentieel, en succesvol aanvragen in kunnen dienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *