Over ons
Wie wij zijn en waar wij voor staan

Ondernemen is topsport

“Succes is een reis, geen bestemming.” Waarom zou een ondernemer geen gebruik maken van een coach, een sparringpartner? Een topsporter heeft dit ook.

Zesters wil samen met u als ondernemer kansen creëren, innoveren, uitdagingen aangaan en topprestaties leveren.

Over Zesters

Vanuit kennis, kwaliteit en continuiteit streeft Zesters naar een totaal advies, praktisch en op maat gesneden. Door bundeling van specialismen met betrouwbare en succesvolle business partners realiseert Zesters de optimale oplossing.

Onze mensen

De een doet waar hij goed in is, de ander wat hij leuk vindt. Wij van Zesters hebben in het ondernemerschap beide gevonden. Idealen hebben, doelen stellen en ernaar toe groeien. Wij gaan veranderingen aan en innoveren door keuzes te maken.

Onze drijfveren

Het ontwikkelen van een visie, specialisme en vooruitgang met het motto onderscheid uw organisatie en maakt het verschil. Durf, lef en doen! Met onze passie behalen wij succes door uitdagingen aan te gaan en veranderingen in gang te zetten.

Een Zester is een vlijmscherm gereedschap, waarmee fijne draadjes van de schil van citroen of andere citrusvruchten wordt geschaafd.

Onze filosofie is samen met u als ondernemer terug naar de kern van uw ondernemerschap te gaan en van daaruit nieuwe smaken toevoegen.

Dit stelt u als ondernemer in staat stelt om uw bedrijf tot een winstgevender en flexibelere onderneming te maken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Nodig een van onze specialisten uit voor een kop koffie op afstand. Samen kijken we naar uw organisatie en bespreken we waar uw mogelijkheden liggen uw organisatie naar een hoger niveau te brengen. 

Copyright © 2020 Zesters - Alle rechten voorbehouden

Email: informatie@zesters.nl
Telefoon: (085) 130 87 74
KVK: 57359385
Adres: Mr. E.N. van Kleffensstraat 4
6842 CV Arnhem